Roxanne/Роксан

Макар и стар, филмът остава един от най-добрите, в които е учавствал Стийв Мартин.

Главният герой във филма е шефът на пожарната Чарли Бейлс (в ролята Стийв Мартин). Той е мил, забавен и чувствителен или с две думи – мъжът мечта. Но нещото, което го отличава от всички е… големият му нос. Именно това е и причината, поради която той все още си няма приятелка.

Но това сякаш е на път да се промени, след като в града му се появява очарователната Роксан (Дарил Хана), която по професия е астроном. Двамата много се сближават, но за съжаление на Чарли тя си пада по неговия нов, млад и красив колега Крис, който пък изпитва доооста сериозни проблеми с комуникацията. Това е и причината, поради която и Роксан, и Крис се обръщат към Чарли, за да ги запознае, макар и никой от тях да не предполага, че самият той е влюбен в русокосата красавица.

В крайна сметка дългоноското се съгласява да помогне на своя колега, пишейки вместо него писма, а дори се стига и до там, че му суфлира скрит в храстите до къщата на Роксан, когато Крис й се обяснява уж в любов.

Междувременно времето си тече и връзката между двамата се задълбочава, а Чарли все още не знае как да й съобщи, че е влюбен в нея и продължава да помага на приятеля си… Тогава на помощ на главния герой се притичва Дикси, една от неговите най-близки приятели, която подсказва на Роксан, без знанието на Чарли, че всъщност писмата, които е получавала, не са били от Крис. Така се стига и до поредица от караници и тук-таме комични ситуации, в които всеки от двамата главни герои трябва да покаже на другия, че наистина го обича… 🙂

Ако ти е харесало, разпространи публикацията сред всичките си приятели и ми помогни да стана известен 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.