Limitless/Високо напрежение

И така… Ето ме отново след кратко прекъсване… от няколко месеца. 😀 Чудех се много какво да е първото нещо, за което да пиша, след тази огромна пауза иииии реших това да е филмът „Високо напрежение“, който гледах преди няколко дни в киното.Главният герой във филма е почти бездарният писател Еди Мора (в ролята е Брадли Купър), който среща случайно Върнан – брата на бившата си жена. След кратък разговор, той предлага на Еди хапче, което по думите му в скоро време ще излезе на пазара като лекарство и хората ще го ползват, за да увеличат производителността на мозъка си до 100%.

Макар и не особено убеден в истинността на думите му, Мора взема хапчето и от този момент нататък животът му се преобръща тотално – написва книгата, която от месеци се опитва да започне, за няколко часа, спечелва няколко милиона за дни и какво ли още не. Но той изобщо не подозира, че освен него, има и други, които биха искали да ползват тези хапчета, нито пък знае какви биха били страничните ефекти от употребата им.

В крайна сметка му се налага да разбере и тези неща, след като другите желаещи да бъдат умни се опитват да го убият и да му вземат безценната дрога. А след среща с бившата си жена, научава и страничните ефекти на хапчетата. От този момент той разбира, че раят, в който е попаднал, всъщност е добре прикрит ад и новата му цел, освен печеленето на пари и власт, е да спре употребата на хапчетата и да се спаси от своите неприятели…

Ако ти е харесало, разпространи публикацията сред всичките си приятели и ми помогни да стана известен 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.