Мъжки раути

Недостатъците да имаш жена вкъщи

Не можеш да лъскаш бастуна всеки ден

В тази връзка не можеш да зяпаш също така нито любимото си порно за събуждане, нито онова за „лека нощ“, нито съответно да блудстваш въображаемо с мръсницата от клипчето…

Не можеш да живееш в любимата си кочина,

защото живееш с жена, а двете едно до друго са си чист оксиморон (две взаимно изключващи се понятия). Не че няма и мърляви жени, но предположихме, че по-мърлява от теб няма да си вземеш в къщата.

Не можеш да изпростяваш…

…с глупаците и да изглупяваш с простаците на обичайните сбирки увас, където алкохолът се лее като летен шадраван, а подът прилича на афганистанската столица след бомбардировка…

Не можеш да пиеш…

…бира на закуска, както и да ядеш вредна храна. Просто когато имаш жена в къщата си хранителните и питейните ти навици подлежат на рязка промяна. Абе все едно живееш с майка си.

Няма ти я тишината!

Онази така обичана тишина, при която можеш да чуеш шума от блъскащите се в главата ти мисли! Няма го онова блажено спокойствие, при което стоиш полузадрямал на дивана и все едно си в космоса.

Няма го старото „вкъщи“

Любимата ти ергенска квартира, която всяка вечер приютяваше различна блудница вече е само един мил спомен и едва ли някога пак ще бъде разхвърляна и мръсна, но по своему уютна, както е била някога.

Предимствата да си имаш жена вкъщи

Домашен уют

Ако си фен на домашния уют, знай, че както една жена може да го създаде, никой друг не може. Той е някаква странна компилация от кулинарните й умения, чувствата й към теб и факта, че се е сетила да пусне парното по-рано.

Не оставаш без секс

Абе хубав си е ергенският живот, ама идва един момент, в който почва да ти писва всяка вечер да търсиш различна жертва, която да завърши в леглото ти. Друго си е да имаш вагина на една ръка разстояние.

На потъваш в мизерия

Не си спомняш откога не си бърсал прах и не си минавал пода с парцала, нали? Е как да си спомниш като не ти се е случвало никога. За разлика от нас, повечето моми полудяват като видят прахта по секцията или непочистена маса.

Не оставаш без бельо и дрехи

Прането си е гадна работа – то трябва да го сортираш, да го пуснеш в пералнята, да го простираш, да го проверяваш дали е изсъхнало, да го сгъваш и прибираш в гардероба. Жените се справят толкова по-добре от нас.

Не оставаш гладен

Когато мъжът има един свободен час, който трябва да прекара у дома, той ляга на дивана и започва да пърди от кеф. Когато жената има един свободен час вкъщи, тя ще направи все нещо за ядене. Какво да ги правиш, майчин инстинкт.

По-изгодно е

Когато живееш сам 70% от заплатата ти заминава за квартира, ток, вода, парно, телефон, стълбище, интернет, бензин и така нататък. Когато двама човека живеят заедно, те си поделят разходите и така остават повече кинти за пиене.

Та големият въпрос е, кое от  двете е по-добрее…

Ако ти е харесало, разпространи публикацията сред всичките си приятели и ми помогни да стана известен 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.